fbpx
Hírek

Ismét elhoztuk a Siemens év értékesítője díjat

2019. március 21. Kategóriák: Általános, Rendezvény, SIEMENS Címkék: EPLS, Fehér Tamás, rendezvény, SIEMENS, TOP Sales

Fehér Tamás lett a Siemens CEE régió legjobb értékesítője

„Három a magyar igazság és egy a ráadás!” – mondhatnánk, mivel idén ismételten sikerült elhoznunk egy fontos Siemens elismerést. Immár negyedszerre kapta meg Fehér Tamás kollégánk a Siemens Top Sales díját, mint a közép-kelet európai (CEE) régió legjobb értékesítője. Az említett díjat a Siemens minden évben az EPLS (European Partner Leadership Summit) konferenciáján adja át régiónként a legjobb teljesítményt nyújtó értékesítőnek.

Siemens Top Sales (CEE) FY18

Fehér Tamás – Siemens Top Sales (CEE) FY18

A tavalyi év minden szempontból különleges volt számunkra” – mondta Fehér Tamás – „mivel tovább növekedtünk, bővült az értékesítési és támogatói csapatunk, új szakmai területek irányába is elindultunk, valamint olyan autóipari üzleteket is sikerült megnyernünk, amelyekre külön-külön is nagyon büszkék vagyunk. Reméljük, hogy ezáltal további jó hírünket is növelik a piacon. Mára az NX tervezőrendszer és a graphIT Kft. kapcsolódó szolgáltatásai minden szerszámtervezéssel, gyártással és megmunkálással foglalkozó cégnél jelen vannak. Siemens Smart Expert partnerként, pedig, a legmagasabb szintű támogatást biztosítjuk partnereinknek.

A nagyszerű teljesítmény ahhoz is hozzájárult, hogy a graphIT Kft. fennállásának legjobb évét zárta, árbevétele meghaladta az egy milliárd forintot, így a hazai PLM piac egyik legsikeresebb cége lett.

!!!