fbpx
Hírek

graphIT megoldás a Plant Simulation világkonferencián

2018. december 15. Kategóriák: Általános, Rendezvény, SIEMENS, Tecnomatix Címkék: plant simulation, SmartTalk

Az idei Plant Simulation világkonferencia 2018. október 16-18. között került megrendezésre Stuttgartban. A konferencia az Ipar 4.0 törekvések alapjának számító Plant Simulation gyártási és logisztikai szimulációs szoftvermegoldás felhasználóit gyűjti össze évről évre. Idén több, mint 330 résztvevő érkezett 150 vállalattól 35 országból Ausztriától Zimbabwéig.

siemens-plm-plant-simulation-worldwide-user-group-conference-header-image-a3

Az idén a graphIT Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. közös standon mutatta be a hazai Plant Simulation alapú fejlesztések két elemét.

Cégünk a SmartTalk nevű vizuális programozási könyvtárát mutatta be, amely lehetővé teszi azok számára is termelési logikák, bonyolultabb gyártási szimulációk létrhozását, akik nem járatosak a programozásban. Az anyagáramba beillesztett Excel képlet jellegű objektumok nagyon egyszerű és gyorsan megtanulható módon teszik lehetővé a szimulációs modellek “felokosítását”.

pic1

A könyvtár támogatja az átállások, a típusfüggő ütemidők sablonalapú kezelését és a darabok könnyű megkülönböztetését szolgáló automatikus típusfüggő színezést is.

plant_simulation-1024x576

Az idehaza már több felhasználó által elégedetten használt könyvtár most a nemzetközi piacon is elérhetővé vált a világ összes Plant Simulation felhasználója számára. A könyvtár magyar, angol és német nyelven érhető el, és támogatja a Plant Simulation 2D és 3D környezetét egyaránt.

Forrás: DIGITÁLIS GYÁR

!!!