fbpx
Hírek

A graphIT Kft. Siemens Smart Expert Solution Partner lett a Teamcenter PLM területén is

2019. február 18. Kategóriák: Általános, SIEMENS, Teamcenter Címkék: a graphIT Teamcenter PLM Smart Expert Partner lett., SIEMENS, Smart Expert Partner, teamcenter

A graphIT Kft. újabb Smart Expert Partner elismerést kapott a Siemens PLM Software-től az NX CAD és NX CAM területek után, immár a Teamcenter PLM szakértőjeként is.

graphIT: Teamcenter Smart Expert Gold Partner 2019

Teamcenter PLM Smart Expert Partner

Az ügyfelek szakértőkkel szeretnek együtt dolgozni, ezért a partnereknek is meg kell felelniük ezeknek a piaci elvárásoknak. Ennek a kihívásnak való megfelelés érdekében a Siemens PLM Smart Expert Solution Partner programot indított a partnerei számára. A Smart Expert megfelelés egy globálisan egységes szabvány, amely lehetővé teszi a partnerek számára, hogy nyolc iparágban és 23 termékben elismerjék szakértelmüket. A Smart Expert szakértelem elismerése azt jelenti a partnerek számára, hogy jobban megkülönböztetik őket az adott szakterületen, specializálódnak az adott szakterületre.

A graphIT Kft. több mint 20 éve képviseli a Siemens PLM szoftvergyártót Magyarországon, több, mint 500 ügyfele használja napi gyakorlatban az NX, Solid Edge, Tecnomatix, Simatic IT, Simcenter és Teamcenter megoldásokat.

„A Teamcenter PLM nem csak a termékfejlesztéssel foglalkozó vállalkozások számára fontos, de megoldást jelent minden olyan cég számára is, ahol többféle, magas műszaki vagy információs tartalommal bíró adat keletkezik a termékeikkel kapcsolatban vagy egyszerűen fontos az adatok hatékony és biztonságos kezelése. A graphIT Teamcenter PLM bevezetéseink olyan előnyökhöz juttatták Ügyfeleinket, amelyek lehetővé tették a termékeik minőségének jelentős javulását és versenyképességük növelését, a vállalaton belüli tevékenységek és folyamatok hatékonyságának növekedését és ezáltal a működési költségük csökkenését eredményezte.” – mondta Fehér Tamás, a graphIT Kft. kereskedelmi vezetője.

smart-expert-gold-horizontal

A graphIT Kft. Teamcenter PLM Smart Expert Solution Partner lett.

 

A Smart Expert Partner elismerés egy olyan folyamatos munka eredménye, amely a szoftver értékesítésen, bevezetésen, konzultáción, tanfolyamokon és támogatáson keresztül magas szintű ügyfélorientált szemléletet tükröz. Emellett a Smart Expert Program a legmagasabb szintű felkészültséget várja el és biztosítja a műszaki támogatás és ügyfél tréningek során is.

Teamcenter integrált megoldások

Teamcenter integrált megoldások

Ha további információra lenne szüksége, keressen minket!

Teamcenter további információ kérés

Kérjük várjon...
!!!