fbpx
Hírek

A graphIT Kft. a CEE régió első Siemens Smart Expert Partnere

2018. március 26. Kategóriák: NX Címkék: NX CAD, NX CAM, Smart Expert Partner

A graphIT Kft. Smart Expert Partner elismerést kapott a Siemens PLM Software-től az NX CAD és NX CAM területek szakértőjeként, elsőként a CEE régióban.

Az ügyfelek szakértőkkel szeretnek együtt dolgozni, ezért a partnereknek is meg kell felelniük ezeknek a piaci elvárásoknak.  Ennek a kihívásnak való megfelelés érdekében a Siemens PLM Smart Expert Partner programot indított a partnerei számára. A Smart Expert megfelelés egy globálisan egységes szabvány, amely lehetővé teszi a partnerek számára, hogy nyolc iparágban és 23 termékben elismerjék szakértelmüket. A Smart Expert szakértelem elismerése azt jelenti a partnerek számára, hogy jobban megkülönböztetik őket az adott szakterületen, specializálódnak az adott szakterületre.

A graphIT Kft. több mint 20 éve képviseli a Siemens PLM szoftvergyártót Magyarországon, több, mint 500 ügyfele használja napi gyakorlatban az NX, Solid Edge, Tecnomatix, Simatic IT és Teamcenter megoldásokat.

„Az NX terület az elmúlt években a legdinamikusabban fejlődő területünk. Számos területen – ilyen például az autóipar vagy a szerszámtervezés és gyártás – a hazai piacon, sőt a régióban is egyedülálló tudást szereztünk. Ezt a tudást mind ügyfeleink, mind pedig a Siemens elismeri. Az NX területen az értéknövelt szolgáltatásaink mellett olyan saját termékkel is tudjuk támogatni az ügyfeleket, mint az NX PowerPack, ami elismerten az NX legjobb produktivitásnövelő kiegészítője.” – mondta Fehér Tamás, a graphIT Kft. kereskedemi vezetője.

smart-expert-gold-horizontal

A Smart Expert Partner elismerés egy olyan folyamatos munka eredménye, amely a szoftver értékesítésen, konzultáción, tanfolyamokon és támogatáson keresztül magas szintű ügyfélorientált szemléletet tükröz. Emellett a Smart Expert Program a legmagasabb szintű felkészültséget várja el és biztosítja a műszaki támogatás és ügyfél tréningek során is.

„A graphIT Kft. az elmúlt évek legsikeresebb Siemens PLM forgalmazója a régióban. Nagy öröm számomra, hogy az NX hazai sikereinek köszönhetően mi lettünk az első Smart Expert Partner az országban. Mint kiemelt partner fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket folyamatosan támogatni tudjuk üzleti kihívásaik megoldásában, a digitalizáció és az Ipar 4.0 felé vezető úton.” – emelte ki Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója.

!!!