fbpx
Hírek

A graphIT értékesítője a legjobbak között a Siemensnél

2013. június 25. Kategóriák: Általános Címkék: értékesítés, nx, teamcenter

Ma kapta meg Fehér Tamás az értékesítésért felelős vezető a Siemens Texasi központjából azt a levelet, amelyben a legmagasabb értékesítési kategóriába sorolták be az elmúlt időszakban nyújtott teljesítménye alapján. Ez hatalmas eredmény egy ilyen kis országból, mert ebben a mezőnybe tényleg csak a legkiemelkedőbb értékesítők kerülnek be. A most elnyert Diamond státusz a legmagasabb értékesítési kategória a Siemens PLM partner értékesítésnél.

 

Tamás így beszélt az elismerésről: „Tényleg nem mindennapi, hogy az ember postai levelet kap Kerry Grimes-tól a Siemens PLM Software elnökétől, amit így kezd, hogy Dear Tamás, Congratulations… ez persze hosszú évek munkájának eredménye, és nem csupán az értékesítésről, hanem az ügyfelekkel való kapcsolattartásról is szól. Nagyon fontos, hogy az ügyfeleink megbízzanak bennünk, látva a komoly szakmai és emberi hátteret, amelyet a graphIT Kft. a munkája során képvisel. Emellett nagyon fontos, hogy az értékesítés mögött egy olyan felkészült szakmai csapat áll, amely mind az értékesítés során, mind pedig azt követően az ügyfelek rendelkezésére áll.”

Fehér Tamás közvetlenül az NX és Teamcenter értékesítésekért felelős, az elismerést ezeken a területeken elért eredményével érdemelte ki.

Gratulálunk mi is neki!

!!!