fbpx
Hírek

A graphIT értékesítője kapta a Siemens PLM CEE regionális TOP Sales díját

2014. november 11. Kategóriák: Általános

A graphIT ismét az egyetlen Siemens PLM Gold partner Magyarországon

A Siemens PLM minden évben az EPLS (European Partner Leadership Summit) konferencián adja át a Top Értékesítői díjakat, amely elismerést az előző üzleti év teljesítménye alapján ítélik oda. Idén Lisszabonban rendezték meg ezt a konferenciát, ahol a Siemens PLM TOP Sales díjat Fehér Tamás, a graphIT kereskedelmi vezetője kapta, aki a legjobban teljesítő értékesítő volt a közép-keleti európai régióban. Ez a teljesítmény is hozzájárult ahhoz, hogy a graphIT ismét megkapta a Gold beszállító partneri státuszt a Siemens-től – egyetlenként Magyarországon – maga mögé utasítva a többi hazai partnert. Ezt a státuszt kizárólag a Siemensnek nyújtott bevételek alapján adják a partnereknek.

 

EPLS_FeherTamas_dij

FT_dij_web

„Nagyon örülök, hogy a sok éves kemény munka meghozta gyümölcsét, a bevételeink és az egyéni teljesítményem alapján a Siemens nekem ítélte idén ezt a díjat. Ez köszönhető annak, hogy az elmúlt öt évben megdupláztuk az NX rendszer értékesítéséből származó árbevételeinket, szakmai csapatunk folyamatosan bővül és mára már minden szerszámtervezéssel és gyártással, megmunkálással foglalkozó cégnél jelen vagyunk valamelyik megoldásunkkal.” mondta Fehér Tamás a díjátadás után.

„Ez a díj nem csupán az értékesítésről, hanem az ügyfelekkel való kapcsolattartásról is szól. Nagyon fontos, hogy az ügyfeleink megbízzanak bennünk, látva a komoly szakmai és emberi hátteret, amelyet a graphIT Kft. a munkája során képvisel. Emellett nagyon fontos, hogy az értékesítés mögött egy olyan felkészült szakmai csapat áll, amely mind az értékesítés során, mind pedig azt követően az ügyfelek rendelkezésére áll.”

Sallay Péter a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a díjátadás után: “Tamás teljesítménye valóban kiemelkedő, és nagyon büszke rá a cég minden dolgozója. Az idei esztendőben nem csupán az NX és Teamcenter, hanem a Solid Edge és Tecnomatix termékvonalak is jól teljesítettek, több cégnél is sikerült olyan megoldást bevezetnünk, amely komplett PLM megoldásként kihasználja a Siemens PLM termékek együttműködéséből adódó szinergiát. Az idei teljesítménynek köszönhetően 2015-től a graphIT Kft. az egyetlen Gold partnere a hazai piacon a Siemensnek.”

!!!