fbpx
Hírek

Fehér Tamás ismét az év értékesítője

2016. január 28. Kategóriák: Általános, Rendezvény, SIEMENS Címkék: EPLS, Fehér Tamás, rendezvény, SIEMENS, TOP Sales

A graphIT Kft. értékesítési vezetője, Fehér Tamás lett a Siemens CEE régió legjobb PLM értékesítője

A Siemens PLM minden évben az EPLS (European Partner Leadership Summit) konferencián adja át a PLM TOP Sales Értékesítői díjakat, amely elismerést az előző üzleti év teljesítménye alapján ítélik oda. Idén a Siemens január végén Barcelonában rendezte az éves partnertalálkozóját, az EPLS konferenciát, amelyen Fehér Tamás kollégánk a régió legjobb értékesítőjének járó Siemens PLM TOP Sales elismerést kapta meg, s ezzel sikerült megismételnie a tavalyi sikert. Vele készítettünk egy rövid interjút a díjátadás után.

A díj elnyerése is hozzájárult ahhoz, hogy a graphIT 2016-ban ismét megkapja a Gold partneri státuszt a Siemens PLM-től – egyetlenként Magyarországon – ezzel maga mögé utasítva a többi hazai partnert. Ezt a státuszt a Siemens kizárólag az éves teljesítés és bevételek alapján adja a partnereknek.– Tamás, úgy tűnik jól sikerült a tavalyi esztendő…

– Igen, kiváló év volt a tavalyi, a graphIT Kft. megőrizte a Siemens Gold Partner státuszát, ezzel az egyetlen Gold Partner a hazai piacon. Az NX és Teamcenter oldalon számos új ügyféllel kezdtük meg a munkát. A filozófiánk, hogy valóban vállalati, enterprise szintű kommunikációt valósítsunk meg ügyfeleinkkel, és a megoldások a vállalat minden szintjén a menedzsmenttől kezdve a tervezőkig és a termelő területekig jól elfogadottak, és elismertek legyenek.

– Milyen kihívások várhatók az idei évre?

– Ahogy mondani szoktam, a hegyek mögött mindig újabb hegyek vannak, szóval már a tavalyi év végén elindult a felkészülés az idei évre. Mint a graphIT Kft. értékesítési vezetője örömmel látom, hogy minden meghatározó terület nagyon jól teljesített a tavalyi esztendőben (Solid Edge, digitális gyártás), így az idei esztendőre perspektivikus célokat tűztünk ki magunk elé. Új termékek, új saját termékek és számos izgalmas újdonság várja ügyfeleinket az idei esztendőben, de ezek nagy részéről most még nem beszélhetek.
Általánosságban elmondható, hogy – ahogy eddig is – innovációinkkal továbbra is a piac előtt akarunk járni, hogy ügyfeleink folyamatosan a legújabb technológiákkal növelhessék versenyképességüket.

– Kedves Tamás, gratulálunk még egyszer, és nagyon sikeres új esztendőt kívánunk.

– Köszönöm szépen.”

!!!