fbpx
Hírek

Fehér Tamás diplomamunka pályázat

2022. október 10. Kategóriák: Általános

A graphIT Kft. meghirdeti a Fehér Tamás diplomamunka pályázatot, amelyen minden évben a hazai felsőoktatási intézmények alap és mesterszakos hallgatói pályázhatnak az adott esztendőben készített diplomamunkákkal, illetve szakdolgozatokkal.

A pályázaton való részvétel feltételei:

Technikai tudnivalók:

Díjazás szemeszterenként:

Jelentkezési lap letöltése:

Fehér Tamás (1970-2021)

Fehér Tamás 19 évet dolgozott a graphIT-nál, karrierjét folyamatos üzleti sikerek jellemezték, a cég meghatározó NX üzletágát vezette. A graphIT-os eredmények mellett Tamás számos nemzetközi elismerést is kapott, több üzleti évben lett a CEE régió legjobb értékesítője a Siemens PLM berkein belül.

Tamás munkássága meghatározó volt a hazai PLM piacon az elmúlt két évtizedben. Nevéhez köthető a Siemens csúcskategóriás, integrált CAD/CAM/CAE rendszerének, az NX-nek hazai térhódítása. A cégnek több száz NX ügyfele van különböző iparágakban, akik Tamásnak köszönhetően ismerték meg, majd vezették be sikeresen a graphIT által képviselt PLM megoldásokat. Ezzel Tamás egyértelműen hozzájárult a magyar ipar technológiai fejlődéséhez. Tamás mindvégig szívügyének tekintette a hazai oktatási intézmények támogatását a legmodernebb technológiák bevezetésében. A diplomamunka pályázat célja Tamás emlékének ápolása.

!!!