fbpx
Hírek

Digitális gyártási szemináriumok

2014. február 3. Kategóriák: Tecnomatix Címkék: rendezvény, szakmai nap

A Tecnomatix digitális gyártási termékek mára számos hazai és külföldi cégnek segítenek a jobb, hatékonyabb, lean gyártás megvalósításában. Amennyiben Önöket is érdeklik azok a szoftvereszközök, amelyekkel a gyártási folyamatok hatékonysága növelhető, ismerjék meg ezeket a megoldásokat a digitális gyártási szeminárium sorozat következő rendezvényein.


tx_banner_szeminarium

Időpont: 2014. március 4.

 

Téma: Értékáram és folyamatoptimalizálás a gyártásban és a logisztikában

A rendezvényen megismerhetik, hogy a folyamatszimuláció segítségével hogyan lehet a komplex gyártási és logisztikai folyamatokat leképezni, hogyan lehet megtalálni a folyamatokban lévő tartalékokat és veszteségeket. A dinamikus értékáram térkép (VSM) segítségével pedig a folyamatok tervezésének és javításának egy új – soha nem látott  módon produktív – eszközét ismerhetik meg.

Időpont: 2014. március 6.

Téma: Gyártási ellenőrzési megoldások (robotprogramozás, ergonómia, szerelhetőség)

A gyártási ellenőrzési megoldások segítenek abban, hogy az adott termék már elsőre a megfelelő minőségben készüljön el. A Siemens termékpalettájának három eleme kerül bemutatásra ezen a szemináriumon: a robotprogramozás, a munkahelyi ergonómiai vizsgálatok és a szerelhetőség vizsgálat).

Helyszín: graphIT Kft. (1027 Budapest, Medve u. 17.)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvények naponta 9 órától 15 óráig tartanak.

!!!