fbpx
Hírek

digitalFACT.2019 – Felhasználói Konferencia

2019. március 13. Kategóriák: NX, Rendezvény, SIEMENS, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix Címkék: digitalFACT., Digitális gyártás, felhasználói konferencia, Ipari digitalizáció, nx, PLM Felhasználói Konferencia, Preactor, solid edge, teamcenter, tecnomatix, user conference

Tisztelt Ügyfelünk!

Tavaly indítottuk el a digitalFACT rendezvénysorozatunkat, hogy tényszerű példákon keresztül mutassuk be a PLM szerepét az ipari digitalizációban. A rendezvénysorozat idei első állomása a 2019-es graphIT PLM Felhasználói Konferencia.

 

digitalFACT.2019 - graphIT Felhasználói Konferencia

digitalFACT.2019 – graphIT Felhasználói Konferencia 2019

 

Zamárdi, Hotel Wellamarin****

Zamárdi, Hotel Wellamarin****

MENTSE EL A NAPTÁRÁBA:

időpont: 2019. május 23-24.
helyszín: Hotel Wellamarin****
8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.
http://www.wellamarin.hu/

A részletekért tanulmányozza át a tervezett programot, regisztrálni a Regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.

Részvételi díj: 250 EUR +Áfa /fő

Amennyiben rendelkezik graphIT szoftverkövetéssel, úgy ebből az árból 10% kedvezmény jár Önnek és kollégáinak! Három vagy több résztvevő esetén, kérem keressenek minket egyedi kedvezmények egyeztetése céljából!

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!

TERVEZETT PROGRAM

REGISZTRÁLOK!

Szakmai konferenciánkon várjuk Önt is és mindenkit, aki valaha a graphIT Kft.-től vásárolt szoftvert! A regisztrációhoz kérjük, hogy a jelentkezési lapot a graphIT Kft. részére szíveskedjen visszaküldeni legkésőbb 2019. május 15-ig.

Regisztrációs lapot kérhet kollégáinktól vagy letöltheti honlapunkról!

!!!