fbpx
Hírek

Csoportmunka minden mérnök asztalán

2013. június 5. Kategóriák: Teamcenter Címkék: rapid start, teamcenter

Megjelent a Teamcenter 10 és a Teamcenter Rapid Start

A graphIT Kft.-nél, a Siemens Teamcenter megoldásainak minősített hazai forgalmazójánál a hivatalos bejelentéssel egy időben elérhetővé vált a Teamcenter legújabb verziója. A graphIT Kft. – hazánkban egyedülállóan – két Teamcenter Certified szakemberrel is rendelkezik, amely a nemzetközi cégek támogatása során kiemelkedő versenyelőnyt biztosít. A Siemens a most megjelent Teamcenter 10-es verzióval egyesítette a Teamcenter platformokat, így a korábbi Express felhasználók a Rapid Start révén ugyanazt a Teamcenter platformot tudják használni.

 

Mérnöki projektek áttekintése táblagépen

A Teamcenter egy mérnöki adatkezelő rendszer. A Teamcenter Rapid a Teamcenter azon változata, amely kisebb, saját informatikai osztály nélküli cégek számára biztosítja a Teamcenter előnyeit – mindezt gyors telepítéssel, bevezetéssel és betanulással. A Teamcenter támogatja különböző CAD rendszerekből származó mérnöki adatok együttes használatát (pl. Solid Edge, NX, Solidworks, Inventor, Catia, Pro/Creo és AutoCAD).

A Teamcentert többek között az alábbi feladatokra használják a hazai cégek:

Szerelési utasítás a Teamcenter webes felületén

A Teamcenter számos eszközt biztosít az adatok elérésére. Például a vezetők táblagépen keresztül, a termelésben dolgozók pedig egy egyszerű érintőképernyő támogatott felületen érhetik el a megfelelő jogosultságok birtokában az őket érintő adatokat.

Bővebben a Teamcenter 10-ről a Siemens oldalán: http://www.plm.automation.siemens.com/en_us/products/teamcenter

Bővebben a Teamcenter Rapid Start-ről a Siemens oldalán: www.siemens.com/plm/teamcenter/rapidstart

!!!