fbpx
Hírek

Cégünk idén is részt vesz az AUTOMOTIVE HUNGARY-n

2019. október 1. Kategóriák: Általános, NX, Rendezvény, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix Címkék: Automotive Hungary, automotive kiállítás, cad/cam/plm, graphIT, HUNGEXPO, Ipar 4.0, Ipari digitalizáció, nx, NX CAD, NX CAM, rendezvény, SIEMENS, solid edge, szakkiállítás, teamcenter, tecnomatix

A graphIT Kft. autóipari standard CAD/CAM/PLM szoftvermegoldásokkal lesz jelen október 16-18. között a Nemzetközi járműipari szakkiállításon, a HUNGEXPO-n.

A szakmai látogatók széleskörű tájékoztatást kaphatnak többek között a legnagyobb OEM-ek és beszállítóik által használt NX-ről és Teamcenterről, továbbá informálódhatnak a Solid Edge, a digitális gyártás (Tecnomatix termékcsalád) és a termelésütemezési szoftverek autóipari alkalmazásáról.

graphit-automotive2019_webre_es_hirlevelbe_fohirnek

A Siemens integrált CAD/CAM/CAx megoldást nyújtó tervezőrendszere az NX, amellyel egy rendszeren belül lehet a tervezést, megmunkálást, analízist és rajzokat elkészíteni. Ráadásul bármilyen módosítás esetén az elkészült műveletek automatikusan frissítődnek. Az NX a jövő technológiáit egyesítő integrált tervezőrendszer, közkedvelt szoftvermegoldás az autóipari beszállítók körében.

A Teamcenter olyan egységes vállalati PLM rendszer, amely lehetőséget biztosít a termékekkel összefüggő információk és folyamatok hatékony kezelésére. Ezáltal a termékfejlesztési és gyártási ciklus jelentősen lerövidíthető.

A Siemens PLM Software által fejlesztett Solid Edge nagy teljesítményű 3D-s CAD szoftver. Lehetővé teszi, hogy az autóiparnak tervező/gyártó cégek javítsák innovációs folyamataikat, és így versenyelőnyhöz jussanak a költségcsökkentés révén.

A Tecnomatix termékcsalád Plant Simulation nevű szoftvere diszkrét, eseményvezérelt szimuláció végrehajtására alkalmas eszköz, amely lehetővé teszi a logisztikai rendszerek (pl. gyártósorok) digitális modelljeinek létrehozását. Segítségével megismerhető a rendszerek karakterisztikája és optimalizálható a működésük. Egy gyártósor, vagy egy munkaállomás megtervezése időigényes, és rendkívül sok egyeztetést és megbeszélést igénylő feladat. A Tecnomatix Process Simulate lehetővé teszi az ilyen jellegű tervezési folyamatok standardizálását és lerövidítését.

Érdemes felkeresni cégünk szakértőit a kiállításon!

És hogy hogyan vezessünk be Lean és Ipar 4.0 alapú szoftvermegoldásokat a termelés támogatására?

Illetve milyen CAD/CAM rendszert érdemes választani az autóiparban?

A megfelelő választás alapvetően határozhatja meg a következő évek sikerességét, hatékonyságát egy cég számára. Többek között ezért is érdemes felkeresni a standunkat (A pavilon, 202A11 stand) az AUTOMOTIVE HUNGARY-n, a HUNGEXPO-n, ahol a vállalat szakértői megfelelő információkat és útmutatást adnak a kérdésekkel kapcsolatban.

Cégünk partnerei az alábbi gombra kattintva ingyenesen regisztrálhatnak a szakkiállításra:

Regisztrálok

!!!