fbpx
Hírek

Óriási érdeklődés övezte a graphIT Kft. ASPROVA termeléstervezési szaknapját

2015. április 21. Kategóriák: Asprova Címkék: rendezvény


2015. április 8-án rendezte meg az ASPROVA termelésütemezési rendszer magyarországi ősbemutatóját a graphIT Kft. A rendezvényen közel 100 fő vett részt az autóipar, az elektronikai és élelmiszeripar, valamint a könnyűipar számos vezető cégétől.
asprova

Keiji_Asprova_banner

Keiji Fuji, az Asprova európai és amerikai igazgatója

A szakmai napot Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezetője nyitotta meg, és a cég bemutatásán túlmenően beszélt arról, hogy a graphIT Kft. miért választotta az Asprova rendszert a digitális gyártási portfóliójának legújabb elemeként.

Ezután Molnár Zsolt, a digitális gyártás termékvonal vezetője mutatta be a digitális gyártási termékportfóliót, és azon belül a termelésütemezés helyét. Mivel az Asprova a világ első olyan termeléstervező rendszere, amely a Lean alapelvek mentén lett kifejlesztve, külön előadás mutatta be az Asprova és a Lean filozófia kapcsolatát.

A rendezvényen részt vett Keiji Fuji Úr az Asprova európai és amerikai igazgatója, aki néhány esettanulmányon túlmenően a futó magyarországi bevezetésekről is beszélt. Kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az egyik legnagyobb felhasználó hetente 12 millió műveletet ütemez Asprova segítségével.

A rendezvény második részében egy konkrét példán keresztül került bemutatásra az Asprova funkcionalitása, kitérve számos olyan területre, amely a hazai cégek számára fontos lehet (egyedi és sorozatgyártás támogatása, megosztott erőforrások kezelése, dolgozók és dolgozócsoportok kezelése, azonnali rendelések támogatása). Az előadás során játékos formában bemutatásra kerültek a termelés és a cégvezetés oldaláról érkező elvárások is a termeléstervezéssel szemben.

Az élő termékbemutató a rendszer immáron magyar nyelvű interfészén került bemutatásra.

A rendezvény végén az Asprova céges IT struktúrába történő rugalmas beillesztési lehetőségei, a bevezetés folyamata, és a főbb megtérülési jellemzők kerültek bemutatásra.

A téma aktualitását a rendezvény végén érkezett rengeteg kérdés is igazolta.

Kozonseg_1

Óriási érdeklődés övezte az Asprova ősbemutatót„Felmértük a különböző termelésütemező rendszereket, és azt találtuk, hogy az Asprova illeszkedik a leginkább a hazai cégek igényeihez. A szélsebes ütemezés mellett az Asprova képes különálló rendszerként vagy ERP rendszerhez, vagy akár MES rendszerrel együtt is működni. A skálázható licencköltségek mellett gyakorlatilag bármely gyártó cég igényeit képes kielégíteni.” – nyilatkozta a rendezvény után a kérdésekre Molnár Zsolt.

Bővebb információ: www.asprova.hu

!!!