fbpx
Hírek

Asprova – A világ vezető lean termelésütemező rendszere végre Magyarországon!

2015. március 12. Kategóriák: Asprova Címkék: rendezvény

Ezúton meghívjuk Önt és kollégáit az Asprova termelésütemező rendszer magyarországi ősbemutatójára 2015. április 8-ra, melynek  házigazdája a graphIT Kft. A rendezvény szakmai színvonalát szakembereink mellett a LeanCenter – a lean szakma kompetencia központja biztosítja, akik megosztják ipari tapasztalataikat a lean gyártással, termeléstervezéssel kapcsolatosan.

AsprovaBemutatoBanner_756_330

A gyártási hatékonyság kulcsfontosságú eleme a termelés megtervezése, annak biztosítása, hogy a gyártás lépések a megfelelő sorrendben, a megfelelő időben, és a megfelelő paraméterekkel (gépek, műszakok, dolgozók, stb.) történnek. Ennek megoldására szolgál a termelésütemezés.

Az Asprova termelésütemező szoftver (Production Scheduling Software) gyártási ütemterveket készít, figyelembe véve a különböző termékeket és gyártási folyamatokat. Az elkészített gyártási terv vizuálisan megjeleníthető, munkautasítás készíthető belőle. Ezzel lehetővé válik az átfutási idők rövidítése, a raktárkészlet csökkentése és a szállítási határidők pontos betartása, ami egyértelműen a profit növekedésével jár.

Az Asprova a Lean cégek által elterjedten használt gyártás és termelésütemező rendszer, amely alkalmas különböző paraméterek alapján a termelési rendelések időbeni lefolyásának optimalizálására, és a feladatok kiosztására különböző korlátok és peremfeltételek alapján.

Miért érdemes eljönnie

A termelés tervezése, a termelésütemezés és a termelésirányítás kulcsfontosságú minden cég számára, hogy a megfelelő terméket a megfelelő határidőre el tudja készíteni, legyen szó egyedi, vagy sorozatgyártásról.

A termelésütemezéssel kapcsolatos jellemző problémák a következők:

Időpont: 2015. április 8.
Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az oldal alján lehet. Regisztrálni a www.asprova.hu/event címen lehet.

A rendezvény tervezett programja:

agendaasprova

 

!!!