fbpx
Reverse Engineering – Szkennelt modell és gyártása

Napjainkban a digitális modellel nem rendelkező alkatrészek, vagy pl. emberi testhez illeszkedő termékek gyártási technológiáját nagyban segítik a korszerű megmunkáló központok, de még nagyobb löketet adott ezeknek az additív gyártástechnológia, ahol 3D nyomtatással tudjuk alacsony előkészítési költséggel előállítani a fizikai modellt, pótalkatrészt. A korszerű 3D lézeres szkennerek gyorsan és pontosan tudnak valós modellről szkennelt modellt előállítani így megteremtve a digitális ikerpárt.

A digitális ikerpár modelljét az NX-ben javítás és vizsgálat alá tudjuk vonni a revere engineering teljes eszköztárával, valamint a konvergens modellezéssel (ötvözve a szkennelt és az analitikus modellt) csak a szükséges szintig elég visszaépíteni a modellt. A digitális ikerpár ezután felhasználható gyártástervezésre, amelyben a hagyományos és az additív technológia támogatása is az NX keretein belül a digitális ikerpár használatával megoldható.


Miről lesz szó a webináron:

Kinek ajánljuk:

A webinár ingyenes, de előzetes regisztrációt igényel. További részleteket a regisztráció után emailben küldünk.

Érdeklik a részletek? Regisztráljon a Reverse Engineering Technikai Webinárra!


Dátum és időpont: 2021.05.19., Szerda, 10:20-11:00

Előadó: NX csapat

Helyszín: online (ClickMeeting)

Webinárok megtekintése

Kérjük regisztráljon a webinárok megtekintéséhez. A megadott email címre küldjük el a rögzített előadás linkjét. Köszönjük!

Kérjük válasszon, hogy mely webinárokat szeretné megtekinteni.

CAPTCHA
Kérjük várjon...

* A graphIT Kft. felhívja a figyelmet, hogy a Regisztráció kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/697 sz. Általános Adatvédelmi rendeletében (2016. április 27.) ( a továbbiakban : GDPR) valamint a Társaság Adatvédelmi és Informatikai Biztonsági Szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

!!!