fbpx
Hírek

Perspektíva 25: az év legnagyobb CAD/CAM/PLM szülinapi rendezvénye

2022. szeptember 2. Kategóriák: Általános, graphIT Kft., Rendezvény

Perspektiva25

A graphIT idén ünnepli a 25. évfordulóját, ezért ezt a mérföldkövet egy ingyenes, publikus rendezvény keretén belül ünnepeljük.

Akit érdekel a mérnöki szoftverek világa, annak rengeteg izgalmat tartogat ez a szakmai nap, hiszen aktuális ipari témákat fogunk feszegetni és a mindennapi mérnöki kihívásokra adunk választ, illetve valós megoldást.
Ahogyan már 25 éve tesszük.

A konferenciára érdemes időben érkezni, ugyanis abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy Jeránek Tamás a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásával nyitja meg a rendezvényünket. Majd Sallay Péter a graphIT Kft. ügyvezetője foglalja össze a cég 25 évének eredményeit és érdekességeit.
Ezt követően további izgalmas előadásra lehet számítani és itt történik a 3D Design Contest nyertes pályamunkák bemutatása is.

Mi pedig tudjuk, hogy nincs szülinapi parti ajándék nélkül!
A 3D Design Contest első 3 helyezettjét értékes ajándékokkal díjazzuk, ebéd után pedig a rendezvény részvevői között kisorsolunk két darab egy éves felhőalapú ipari szoftver előfizetést! Ami egy

Csatlakozzon szülinapi rendezvényünkhöz 2022. október 5-én a GoBudaMall mozijában!

Regisztrálni a lenti űrlap kitöltésével tud.

Perspektíva 25 regisztráció

Az ingyenes rendezvényre itt tud regisztrálni. A regisztrációs űrlap kitöltésével elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!