fbpx
NX

Webinár regisztráció

CAD/CAM újdonságok az NX1899-ben webinár

CADCAM NX1899 Webinar

Lassan egy év eltelt, hogy a Siemens bejelentette a CAD/CAM piacon jelenleg is egyedülálló folyamatos frissítésű NX verzióját. Azóta a rengeteg újdonság azonnal elérhetővé vált a szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleinknek, amely jelentős versenyelőnyt biztosít a gyorsan változó világunkban. Mivel a technológia fejlődése töretlen, a digitalizáció már minden szinten megjelent, sajnos nincs már idő arra, hogy éveket várjunk egy új fejlesztésre.

A Siemens is követi az iparági trendeket, vagy sokszor ő diktálja azt, mint

Ezek az újdonságok a folyamatos NX frissítésnek köszönhetően most már azonnal elérhetők és használhatók a tervezésben és gyártásban.

Az NX1899 verzió újdonságai érdekes új lehetőségeket biztosítanak, amelyet az érdeklődőknek most egy webináron bemutatunk.

Érdemes csatlakoznia, mert

Az NX1899 újdonságai között szó lesz:

Előadó:

Töltse ki az űrlapot és nézze vissza webinárunkat.

NX Webinárok megtekintése

Kérjük regisztráljon a webinárok megtekintéséhez. A megadott email címre küldjük el a rögzített előadás linkjét. Köszönjük!

Kérjük válasszon, hogy mely webinárokat szeretné megtekinteni.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
* A graphIT Kft. felhívja a figyelmet, hogy a Regisztráció kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/697 sz. Általános Adatvédelmi rendeletében (2016. április 27.) ( a továbbiakban : GDPR) valamint a Társaság Adatvédelmi és Informatikai Biztonsági Szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

nx1899, nx1847, nx1872

!!!