fbpx
Rendezvényeink

Cégünk, a graphIT Kft. a hazai CAD/CAM/PLM piac egyik meghatározó szállítója, a Siemens PLM Software magyarországi megoldásszállító partnere évente számos rendezvényen vesz részt, melyek közül több saját szervezésű immár hagyományosnak mondható. A tavaszi PLM Felhasználói Konferencia valamint az évek óta ősszel megrendezésre kerülő PLM Perspektíva rendezvény számos partnerünk részére nyújtott kiemelkedő élményt, szakmai anyagokkal gazdagítva őket. Több ad-hoc jellegű, egy-egy üzletágat vagy szoftvert bemutató kisebb rendezvényünk is van és nem utolsó sorban rendszeresen megjelenünk az országos, éves nagy kiállításon, mint például a MACH-TECH / Ipar Napjai vagy egyéb hazai és külföldi rendezvényen is, saját standdal és a kollégáink által tartott előadással is jeleskedünk.

A graphIT Kft. kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a tájékoztatásra, az újdonságok bemutatására és folyamatos szakmai támogatásra, amit a rendezvények keretén belül is széleskörűen nyújt, mind korábbi partnerei úgy az új érdeklődők számára is.

Az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat az elmúlt időszak nagyobb rendezvényeiről, programokról, valamint az elkövetkező rendezvények leírása között is csemegézhet:

!!!