TECNOMATIX

Gyártási folyamattervezés

Gyártási Folyamat Kezelés / Manufacturing Process Management

Növelje a termelékenységet a gyártási folyamatok tervezésének optimalizálásával

A változó termékkövetelménye, a növekvő verseny a kisebb, és gyorsabb versenytársakkal és a szűkös erőforrások rákényszerítik a vállalatokat arra, hogy a különböző feltételekhez alkalmazkodva az üzleti stratégiájukat folyamatosan változtassák. Napjainkban a globális verseny világában a korábbiakhoz nem hasonlítható nyomás nehezedik a vállalatokra az egyre növekvő költségek oldaláról. A vezető gyártók a fejlesztési kereteiket a tervezési technológiákra és stratégiákra fordítják annak érdekében, hogy a piac ingadozásaira hatékonyan tudjanak reagálni.

A globális lehetőségek vezérelte beruházások, a termék, az erőforrások, a piac és a gyártás összetettségének következtében egyre bonyolultabbá válik a folyamatok kézben tartása, kezelése. Ez az összetettség megnehezíti a működés átlátását, akadályozza az együttműködést, többlet költségeket eredményez, és növeli a termékek piacra kerülésének idejét. Az összes termék-, fejlesztési- és anyagköltség kb. 60%-át a termelés területére fordítja, viszont a bevétel és az eredmény jövedelmezősége a gyártástervezési folyamat fejlesztésével növelhető. Napjainkban ez sokkal fontosabb, mint bármikor korábban, mivel a hatékonyság és a gyorsaság eredményezhetik a legnagyobb versenyelőnyt.

A Teamcenter integrálja a termék-, folyamat-, erőforrás- és gyárinformációkat

A Teamcenter egy olyan egyedülálló megoldást kínál a gyártási adatok kezelésére, amely skálázható és rendkívül megbízható. Amit a Teamcenter nyújt az Ön számára, az a termék-, folyamat-, erőforrás- és üzeminformációk együttes kezelése és a termékéletciklus folyamatok teljeskörű támogatása a tervezéstől kezdve egészen a gyártásig. A tervező és gyártásért felelő csapatok formálisan együtt tudnak működni egymással egy digitális környezetben az információk teljes összekapcsolódásának és folytonosságának köszönhetően.

A tudás egyetlen forráson történő tárolása és a gyártástervezők hatása a termékfejlesztésre jelentős mértékben megnöveli a jövedelmezőséget, és a minőséget, valamint felgyorsítja a piacra kerülést.

A gyártási folyamatkezelési megoldás tulajdonságai