SOLID EDGE

Solid Edge ST9 – Újdonságok

Bannerkép Solid Edge St9 tervezésről

A megújult Solid Edge ST9-ben az integrált és egyszerűen beállítható Adatkezelő rendszer, az opcionális felhő-alapú működés, a továbbfejlesztett Multi-Test és hibrid modellezés, új fájlfordító eszközök és még fejlettebb modellezési leheőtségek segítik a felhasználót az alkotásra koncentrálni, nem pedig az eszközre. A termék működésének szimulációjával és végeselem szimulációjával csökkenthető a fizikai prototípus létrehozásának szükségessége, ezáltal segítve a gyorsabb piacra kerülést.

A Solid Edge szoftver legfrissebb kiadása olyan fejlesztéseket, illetve új funkciókat mutat be, melyek jelentősen felgyorsítják a tervezési folyamatot és segítenek teljeskörűen kihasználni a szinkronmodellezési technológiát, mialatt nagyobb rugalmasságot biztosítanak a platform választási és szoftver beszerzési opciók terén.

A Solid Edge ST9 alkalmazás telepíthető olyan táblagépekre, melyek a Windows 8.1 / Windows 10 operációs rendszerrel rendelkeznek, ezzel lehetőséget biztosítva az ügyfeleink számára, hogy bárhol, bármikor dolgozzanak az alkalmazással. Egyidőben a Siemens PLM elindította a Solid Edge App Marketplace mobilalkalmazást is, melyen keresztül kiegészítő megoldásokkal bővítheti a Solid Edge alkalmazást, ezzel tovább fejlesztve a termékfejlesztési hatékonyságot.


Legfőbb újdonságok Solid Edge ST9 kapcsán:

Solid Edge ST9 Megjelenéséről

Egy rövid összefoglaló a legújabb Solid Edge verzió lehetőségeiről

Beépített PDM Rendszer

Mostantól a Solid Edge tartalmaz egy teljesen integrált Adatkezelő renszert. SQL és SharePoint nélkül!

Haladó modellezés

Még kifinomultabb modellezési lehetőségek melyeket a Solid Edge ST9 kínál.

Továbbfejlesztett szereléskezelő

Felújított és bővített funkciók, melyekkel még hatékonyabban kezelheti szereléseit.

Solid Edge ST9 és szinkron technológia

Még fejletteb lett a szinkron technológia többek között a hatékonyabb Hibrid és Multitest modellezésnek köszönhetően.

SolidWorks Adatmigráció

Mostantól még az importált műhelyrajzok asszociatívak maradnak és megtartják a kapcsolatot a hozzátartozó 3D Modellekhez!

Rajzkörnyezeti fejlesztések

Számtalan újítás mely nagy mértékben gyorsítja majd a műhelyrajz környezeti munkákat, mint például az automatikus tűréstábla generálás.

Integrált Teamcenter a Solid Edge -hez

Használja Teamcenterét Solid Edge ST9 -n belül az integrált TC megoldásokkal

Solid Edge ST9 és a Catchbook

Gyors és geometriailag pontos vázlatkészítés bárhol, melyet 3D Modellé alakíthat a Solid Edge segítségével.


“A Solid Edge ST9 jelentősen javította az elérhetőséget és a felhasználóbarát kezelést,” – John Miller, a Mainstream Engineering Software vállalat elnökhelyettese. “Úgy gondoljuk, fontos ügyfeleink számára, hogy eldönthessék, milyen módon szerzik be és telepítik a Solid Edge szoftvert. Attól függetlenül, hogy folyamatos licencet vásárolnak-e, vagy havi feliratkozásost, hogy mobil eszközön használják-e a szoftvert, vagy asztali munkaállomáson, képesek vagyunk kiszolgálni kisebb és nagyobb partnereinket a számukra megfelelő megoldásokkal. Ennek eredményeképpen ügyfeleink pontosabban, jobban és innovatívabb módon képesek tervezni.”

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és tudjon meg többet a Solid Edge ST9 szoftverről!