SOLID EDGE

Az új Solid Edge 2021 fejlesztései

Mechanikai tervezés

Tervezzen a kreativitás sebességével az új Subdivision modellezési környezettel, egy új mesterséges intelligencia által vezérelt kezelőfelülettel, villámgyors Reverse Engineering eszközökkel, és intelligens 3D geometria keresőmotorral.
Gyors és pontos ipari kapcsolószekrény tervezés, specifikusan erre a célra kifejlesztett eszköztár segítségével.


Solid Edge 2021 subdivision model

Subdivision modellezés

Kifejezetten egyedi termékek fejlesztése ergonomikus formák alapján anélkül, hogy szakértői ismeretekre lenne szükség.
Gyorsítsa fel a koncepciótervek létrehozását, stilizált tervekkel, hogy még kiemelkedőbb termékeket hozhasson létre a Solid Edge 2021-es verziójával.


Gyorsabb reverse engineering

Reverse Engineering

Redukálja szkennelt modellekkel való munkába fektetett idejét a Solid Edge 2021 villámgyors megoldásaival, melyek most már tartalmazzák az eltérés analízist is!


Adaptív felhasználó felület

Mesterséges Intelligencia vezérelt felhasználói felület

Növelje a termelékenységét az új adaptív felhasználói felülettel, mely mesterséges intelligenciát alkalmaz arra, hogy előre lássa a következő tervezési lépéseket, a felhasználó szokásai alapján.
A Solid Edge 2021 kezdő felhasználók számára is, tapasztalt tervező kollegák tervezési folyamatait javasolja.


Intelligens forma keresés

Intelligens alkatrész keresés

Optimalizálja és egyszerűsítse 3D modellek keresését és használatát a Solid Edge 2021 egyedi vizuális keresési rendszerével, a 3Dfindit.com használatával. Így alkatrészeket egy skicc alapján, vagy egy meglévő 3D geometria alapján is kereshet online katalógusokban, és saját rendszerén belül is.


Nagyobb teljesítmény

Nagyobb teljesítmény

A Solid Edge 2021 nagyobb teljesítménnyel és gyorsabb töltési időkkel bír, ha nagy szerelésekről van szó. Új, beágyazott komponenseket használhat szerelésben, melyek fájlreferencia nélkül működnek, még egyszerűbb importált szerelések/modellek alkalmazásáért.


Elektromos tervezés

Alkosson gyors és pontos ipari kapcsolószekrény terveket specifikusan erre a célra kifejlesztett eszköztárral.

Solid Edge 2021 Wiring Design render

Kapcsolószekrény panelek kialakítása: Készítsen ipari vezérlőpanel elrendezéseket, olyan új kapcsolószekrénypanel tervezési megoldásokkal a Solid Edge 2021 Wiring Design -ban, amelyek által pontos 3D/2D kapcsolószekrény paneleket állíthat össze.

Kábelkorbács tervezés

A Solid Edge Kábelkorbács tervezés a kategóriája legjobb 3D CAD megoldás, hevederek és kötegtervek elkészítéséhez.

3D vezetékrendszer tervezés

A dedikált, folyamat vezérelt környezet a vezetékek, kábelek és kötegek hatékony létrehozásához, vezetéséhez és elrendezéséhez kínál megoldást egy mechanikus terv környezetben. Könnyen átviheti a vezetékei topológia adatait az ECAD / MCAD környezetek között, ami csökkenti a tervezési időt.

Nyomtatott áramkör tervezés

A Solid Edge PCB kiküszöböli az ECAD-MCAD környezetek közötti átjárás akadályait azáltal, hogy hatékonyan kommunikálja a tervdokumentumokat a két tervezési világ között, miközben lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy az egyéni környezetükben dolgozzanak.