fbpx
SOLID EDGE

Az új Solid Edge 2021 fejlesztései

Mechanikai tervezés

Tervezzen a kreativitás sebességével az új Subdivision modellezési környezettel, egy új mesterséges intelligencia által vezérelt kezelőfelülettel, villámgyors Reverse Engineering eszközökkel, és intelligens 3D geometria keresőmotorral.
Gyors és pontos ipari kapcsolószekrény tervezés, specifikusan erre a célra kifejlesztett eszköztár segítségével.


Solid Edge 2021 subdivision model

Subdivision modellezés

Kifejezetten egyedi termékek fejlesztése ergonomikus formák alapján anélkül, hogy szakértői ismeretekre lenne szükség.
Gyorsítsa fel a koncepciótervek létrehozását, stilizált tervekkel, hogy még kiemelkedőbb termékeket hozhasson létre a Solid Edge 2021-es verziójával.


Gyorsabb reverse engineering

Reverse Engineering

Redukálja szkennelt modellekkel való munkába fektetett idejét a Solid Edge 2021 villámgyors megoldásaival, melyek most már tartalmazzák az eltérés analízist is!


Adaptív felhasználó felület

Mesterséges Intelligencia vezérelt felhasználói felület

Növelje a termelékenységét az új adaptív felhasználói felülettel, mely mesterséges intelligenciát alkalmaz arra, hogy előre lássa a következő tervezési lépéseket, a felhasználó szokásai alapján.
A Solid Edge 2021 kezdő felhasználók számára is, tapasztalt tervező kollegák tervezési folyamatait javasolja.


Intelligens forma keresés

Intelligens alkatrész keresés

Optimalizálja és egyszerűsítse 3D modellek keresését és használatát a Solid Edge 2021 egyedi vizuális keresési rendszerével, a 3Dfindit.com használatával. Így alkatrészeket egy skicc alapján, vagy egy meglévő 3D geometria alapján is kereshet online katalógusokban, és saját rendszerén belül is.


Nagyobb teljesítmény

Nagyobb teljesítmény

A Solid Edge 2021 nagyobb teljesítménnyel és gyorsabb töltési időkkel bír, ha nagy szerelésekről van szó. Új, beágyazott komponenseket használhat szerelésben, melyek fájlreferencia nélkül működnek, még egyszerűbb importált szerelések/modellek alkalmazásáért.


Elektromos tervezés

Alkosson gyors és pontos ipari kapcsolószekrény terveket specifikusan erre a célra kifejlesztett eszköztárral.

Solid Edge 2021 Wiring Design render

Kapcsolószekrény panelek kialakítása: Készítsen ipari vezérlőpanel elrendezéseket, olyan új kapcsolószekrénypanel tervezési megoldásokkal a Solid Edge 2021 Wiring Design -ban, amelyek által pontos 3D/2D kapcsolószekrény paneleket állíthat össze.

Kábelkorbács tervezés

A Solid Edge Kábelkorbács tervezés a kategóriája legjobb 3D CAD megoldás, hevederek és kötegtervek elkészítéséhez.

3D vezetékrendszer tervezés

A dedikált, folyamat vezérelt környezet a vezetékek, kábelek és kötegek hatékony létrehozásához, vezetéséhez és elrendezéséhez kínál megoldást egy mechanikus terv környezetben. Könnyen átviheti a vezetékei topológia adatait az ECAD / MCAD környezetek között, ami csökkenti a tervezési időt.

Nyomtatott áramkör tervezés

A Solid Edge PCB kiküszöböli az ECAD-MCAD környezetek közötti átjárás akadályait azáltal, hogy hatékonyan kommunikálja a tervdokumentumokat a két tervezési világ között, miközben lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy az egyéni környezetükben dolgozzanak.


Szimuláció

Optimizálja és validálja a terveket digitálisan, szorosabb integrációval az áramlás és a szerkezeti szimuláció között.

Solid Edge 2021 Wiring Design render

Alkalmazzon folyadéknyomást és hőmérsékletet CAD tervein, hogy pontosabb és átfogóbb digitális ikerpárt alkothasson, még jobb integrációval az áramlás- és szerkezeti-szimulációk között. Digitálisan ellenőrizheti és optimalizálhatja alkatrész modelljeit, szereléseit és komplett rendszereket a tervezési folyamat elején, csökkentve ezzel a fizikai prototípusok szükségességét, miközben időt és költségeket takarít meg.


Gyártás

Posztprocesszor adatbázis

posztprocesszor adatbázis
Gyorsítsa fel CNC-szerszámgépének programozását a kereshető posztprocesszor adatbázis, illetve az új adaptív és nagyoló marás segítségével.

Sokoldalú 2D Táblaoptimalizálás

Táblaoptimalizálás
Formatervezési mintáit bármilyen alakú felületre beillesztheti a 2D Nesting segítségével, lehetővé téve a nyomtatást organikus anyagokra, például bőrre és fára. Hozza ki a legtöbbet a Nesting megoldásaiból az új munkaköltség-kalkulátorral és feladat-szorzóval.

Páratlan CAM megoldások

3D CAM útvonal
Távolítson el gyorsabban anyagot és növelje a megmunkáló szerszámai élettartamát az új gyors nagyolás funkcióval, nagysebességű megmunkálási megoldásokkal, és 5 tengelyes adaptív marással.


Műszaki dokumentációk

Készítsen gyorsan kiváló minőségű dokumentációkat és illusztrációkat közvetlenül 3D-s modellekből

3D Modell motorblokkról
Nyissa meg, mentse és módosítsa tervezési dokumentumait a szorosan Solid Edge-be integrált Teamcenterrel, a Siemens hatékony termék életciklusmenedzsment (PLM) megoldásával, hogy biztosan mindig a megfelelő és aktuális adatokkal dolgozzon. A tervezéstől a dokumentációig, gyorsan és akadálymentesen, közvetlenül Solid Edge 3D modellekkel.
Használjon digitális ikerpárt annak érdekében, hogy az eredeti tervek minden változtatását könnyen frissüljenek a meglévő publikációkban.


Adatkezelés

Vegye át adatainak irányítását, spóroljon időt és pénzt az új gyors koncepció modellezés és alakkeresés funkciókkal.

Keresés alak alapján

Koncepció modellezés

Készítsen és értékeljen gyorsan több tervváltozatot a Teamcenter koncepció modellezési megoldásaiva.

Keresés geometria alapján

Alkatrészek keresése meglévő alkatrészek formája alapján, megelőzve így a tervek többszörözését.

Követelmény kezelés

Szisztematikusan és hatékonyan nyomon követheti és jelentheti az ügyfelek és a szabályozási tervezési követelményeket.


Felhőalapú együttműködés

Megérkeztek a következő generációs felhőalapú együttműködési megoldások.

Felhő alapú együttműködés
Szinkronizálja a fájljait felhőbe, miközben dolgozik. Javítsa a kommunikációt a kollégáival, ügyfeleivel és a beszállítóival, ezzel felgyorsítva és megkönnyítve a döntéshozatali folyamatait.
Ezáltal CAD fájljai megtekintése, mérése és megjelölése, bármely eszközön megoldott. Tekintse meg és ellenőrizze terveit kiterjesztett valóságban, mobiltelefonon vagy tableten.

!!!