NX

NX próbaverzió regisztráció

A graphIT Kft. lehetőséget biztosít ipari cégeknek, hogy megismerhessék és élőben ki is próbálhassák a legújabb fejlesztéseket, az NX újdonságait, az egyedülálló szinkronmodellezési technológiát, a CAD/CAM/Mold és Progressive Die szakmodulokat, minden elkötelezettség nélkül. Kérem, ha cégét érdekli a tesztelési lehetőség, a töltse ki a jelentkezési lapot és kollegánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

>> Ha az NX CAM 30 napos próbaverziót szeretné kipróbálni, kérem használja ezt a linket vagy kattintson a következő képre! <<

nx cam próbaverzió


Melyik szoftvercsomagot válasszam?

Ha nem az NX CAM szoftvercsomagot szeretné tesztelni, hanem kipróbálná az NX más moduljait is, akkor kérem itt regisztráljon és adja meg, melyik szoftvercsomagot használná cégénél.

A szoftvercsomag kiválasztásához segítséget nyújt Önnek a “Hogyan válasszunk CAD/CAM rendszert” kiadványunk, amelynek a végén ott vannak a főbb NX szoftvercsomagok. (CAD, CAD/CAM, CAM, CAD/CAE, …stb)

A tesztelésre kérhető időszak 1 hónap.

NX CAM 30 napos ingyenes próbaverzió regisztráció

Kérem pontosan adja meg az e-mail címét, mivel erre a címre fogjuk elküldeni a letöltési linket, a leírásokat és a 30 napos NX CAM licenszet is!CAPTCHA
Kérjük várjon...