fbpx
Hírek

NX tárház a Home Office-ban

2020. április 2. Kategóriák: NX Címkék: 30 napos próbaverzió, folyamatos ügyféltámogatás, nx, NX próbaverziók, NX Webinárok, Siemens NX, Tudásbázis

Lassan mindenki elkezd alkalmazkodni az új helyzethez. Van akinek ez Home Office-t jelent, van akinek heti bontásban ügyeletet, de vannak olyanok is, akiknél egyelőre nem változott a napi munkavégzés menete. Fontos, hogy ebben az időben is legyen időbeosztásunk, valami mozgást próbáljunk csempészni a mindennapokba és az agyunkat megdolgoztassuk, frissen tartsuk. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget biztosítani.

Jelen cikkünkben összefoglaljuk, milyen forrásokat biztosítunk ahhoz, hogy bárki megismerkedhessen az új NX1899 újdonságaival, illetve olyan tippeket trükköket sajátíthasson el, amely megkönnyíti később a mindennapi munkát.

 

NX felhő

NX 30 napos próbaverzió

A lenti linken lehet regisztrálni az online elérhető 30 napos NX próbaverziók használatához, ahol tanfolyami videók, segédanyagok érhetők el, telepítés nélkül próbálható ki az NX:
http://graphit.hu/nx/letoltesek/probaverzio/

 

NX tudásbázis

Tudásbázis

Felhasználóink számára elérhető a graphIT tudásbázis, ahol videók, leírások segítenek az NX elsajátításához, egészen a kezdő lépésektől a technikai trükkökig, mindenki megtalálhatja számára a megfelelő anyagokat:
http://support.graphit.hu/tudasbazis/

 

NX Webinárok

Webinárok

Rendszeresen tartunk kezdő és haladó szintű kollégák számára webinárokat, amelyekről az alábbi linken tájékozódhat, illetve a már megtartott előadásaink utólagosan is visszanézhetők:
http://graphit.hu/webinarok/

 

A graphIT Kft. a kialakult koronavírus járvány helyzetre tekintettel teljes távoli munkavégzésre állt át, amely a megszokott ügyféltámogatásunkat és elérhetőségeinket nem érinti, a mindennapi munkamenetünk zavartalanul folyik. Továbbra is kiemelten fontos számunkra Ügyfeleink támogatása ebben az időszakban, ennek érdekében a megszokott elérhetőségeinken túl új kommunikációs és informatikai rendszereket vezettünk be.

!!!