Hírek

Felhasználói Konferencia 2020

2020. február 19. Kategóriák: Rendezvény Címkék: Digitális gyártás, felhasználói konferencia, Ipari digitalizáció, nx, opcenter, plant simulation, plm, Preactor, SIEMENS, solid edge, teamcenter, tecnomatix

Kedves Ügyfelünk!

A koronavírus miatt kialakult helyzet, továbbá az aktuális kormányrendeletet figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a 2020-as graphIT Felhasználói Konferenciát elhalasztjuk. A korábban meghirdetett május 21-22. helyett a konferencia 2020. október 8-9. dátumon kerül megrendezésre.

Az új időpontot rögzítse naptárába most.
Az alábbi linkre kattintva regisztráljon akár azonnal!

REGISZTRÁLOK!
Várjuk jelentkezését!
graphIT Kft.

______________________________________


Mentse el a naptárába már most!

Ezúton meghívjuk a 2020-as graphIT Felhasználói Konferenciára, ahol megismerkedhet a Siemens ipari digitalizációs szoftvermegoldásaink (NX, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix) legújabb verzióival, piaci trendekkel, személyesen találkozhat kollégáinkkal, hasznos ötletekkel gazdagodhat és nem utolsó sorban találkozhat más ipari cégek képviselőivel, megosztva egymással a mindennapi tapasztalatokat.

graphIT Felhasználói Konferencia 2020 - Elhalasztva!

Hotel Yacht****, Siófok

Hotel Yacht****
Siófok

MENTSE EL A NAPTÁRÁBA:

ÚJ IDŐPONT: 2020. október 8-9.
helyszín: Hotel Yacht****
8600 Siófok, Vitorlás u. 12-14.
https://hotel-yacht.hu/

A részletekért tanulmányozza át a tervezett programot (hamarosan!), regisztrálni a Regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.

Részvételi díj: 250 EUR +Áfa /fő*

Amennyiben rendelkezik graphIT szoftverkövetéssel, úgy ebből az árból 10% kedvezmény jár Önnek és kollégáinak! Három vagy több résztvevő esetén, kérem keressenek minket egyedi kedvezmények egyeztetése céljából!

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!

TERVEZETT PROGRAMREGISZTRÁLOK!

Szakmai konferenciánkon várjuk Önt is és mindenkit, aki valaha a graphIT Kft.-től vásárolt szoftvert! A regisztrációhoz kérjük, hogy a jelentkezési lapot a graphIT Kft. részére szíveskedjen visszaküldeni legkésőbb 2020. szeptember 18-ig.

Regisztrációs lapot kérhet kollégáinktól vagy letöltheti honlapunkról!

Miért érdemes részt venni a graphIT Felhasználói Konferencián?
Így nyilatkoztak a korábbi konferenciák résztvevői: